Сесар Аспиликуета даде емоционално интервю, връщайки се назад през всички

...
Сесар Аспиликуета даде емоционално интервю, връщайки се назад през всички
Коментари Харесай

Сесар Аспиликуета: 10 години в Челси, а всичко мина като миг

Сесар Аспиликуета даде прочувствено изявление, връщайки се обратно през всички стъпки във футболната си кариера. Настанен комфортно в обичания си ресторант бранителят описа за годините на „ Стамфорд бридж “.

„ Никога не съм се замислял през годините за това, което съм постигнал. Изиграх доста мачове. Спечелих доста титли, само че това, което има значение е сегашното и бъдещето. Така аз виждам живота, и във футбола, и отвън него. Така подобавам във всеки един ден “, показа Сесар Аспиликуета в „ Голямото изявление “ по DIEMA SPORT 2.

„ Футболът е моят живот. Винаги съм се наслаждавал, от дребен още да играя с моите съученици в учебно заведение. Топката постоянно беше с мен. Мечтаех, когато бях дребен да играя, гледах огромните шампионати. Мечтаех, само че не знаех дали ще стигна до там. Наслаждавах се момента. Не съм мислел, че ще бъда експерт “, описа още бранителят.

Сесар Аспиликуета си спомни за годините, прекарани в академията на Осасуна, за прехвърлянията по-късно, довели го до Лондон.

„ Челси е толкоз огромен тим, таман беше спечелил Шампионската лига. Какви играчи единствено имаха, само че Робето ди Матео беше управител по това време и той вярваше в моите качества. Повярваха в качествата, които имах “, спомни си Аспиликуета.

Той е единственият футболист на Челси, печелил всеки вероятен трофей. Защитникът подвигна и купата от Шампионската лига, носейки капитанската лента на ръката си.

„ Трудно е да се изясни този миг, тъй като когато имаш опция да вдигнеш този трофей, за който си мечтал, когато си гледал тези футболисти, постоянно трофеят е там. А когато ти си там, моментът минава доста бързо. И ти се желае да им се насладиш по-дълго, само че това няма по какъв начин да се случи. Може би в бъдеще. Всичко мина като момент ", сподели още бранителят.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР