Серия от нарушения е направил автомобил на СДВР в рамките

...
Серия от нарушения е направил автомобил на СДВР в рамките
Коментари Харесай

ЗДвП? Патрулка без светлини и с развален стоп минава на червено СНИМКИ

Серия от нарушавания е направил автомобил на Столична дирекция на вътрешните работи в границите на минути. Те са снимани на видео от лидер, карал зад полицейската кола.

Потребители незабавно очетоха, че патрулката кара без включени светлини, настрана левия " стоп " не работи, а също по този начин минава на алено.

" Шофиране без включени светлини - 50 лева.; изгорен стоп - 200 лева, тъй като е в тъмната част на денонощието; прекосяване на червен светофар - 100 лева ", тази бърза равносметка прави С. Стоянов.

Какъв образец се дава е различен въпрос.

" Ако бях на мястото на фотографа, щях да подам сигнал в КАТ и да ги пъдя до дупка,защото разпоредбите са за всички! И тук не могат да минат с " видеорегистраторът не е сертифициран радар " ", прибавя Стоянов.



Друг мъж разяснява, че " дневните светлини " светят единствено начело фабрично. " Забравили са фаровете, всяка нощ виждам по двама без фарове да карат по София. ", отбелязва Иво Миладинов.

Предстои да се разбере дали създателят на фрагментите е подал сигнал. От обявата това не излиза наяве. Ако някои от фрагментите са направени с телефон в ръка, глоба би трябвало да има и за самия " оператор ".

Кадри: Кристиян Кръстев



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР