Сериозно ли мислите, че Кирчовците са спасили Украйна? Разследването трябва

...
Сериозно ли мислите, че Кирчовците са спасили Украйна? Разследването трябва
Коментари Харесай

Йордан Цонев: Сериозно ли мислите, че Кирчовците са спасили Украйна?

„ Сериозно ли мислите, че Кирчовците са избавили Украйна? Разследването би трябвало да ревизира кои са фирмите, които са били медиатори при продажбата и изнасянето на оръжия “, съобщи депутатът от Движение за права и свободи Йордан Цонев пред БТВ. Повод за думите у е публикация ва „ Ди Велт “, която гласи, че Кирил Петков е избавил Украйна, тъй като до момента в който е бил министър председател страната ни е изнасяла оръжия и гориво за воюващата с Русия страна.

Самият Кирил Петков призна, че оръжия са изнасяни, само че защото съдружният му сътрудник в лицето на Българска социалистическа партия не са били съгласни, той е намерил фирми-посредници, посредством които това оръжие да бъде купено и изнесено.

„ Моето мнение е, че това е спешен пиар от страна на това задгранично издание. То излиза тъкмо в този миг, с цел да изперат евроатлантическия си имидж и не се прави за първи път. Те гласоподаваха доста пъти против евроатлантически решения “, съобщи Цонев по адрес на Политическа партия

„ За едни войната е гибел и покруса, за други е бизнес. Нека да насочат проверяващите напъните си в фирмите, които са били медиатори, има ли комисионни, няма ли. Защото като чуя за Кирчовците се сещам за комисионни “, добави още Цонев.  

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР