Сериозен отпор ще срещне намерението на спасителя на София“ да

...
Сериозен отпор ще срещне намерението на спасителя на София“ да
Коментари Харесай

СКАНДАЛ: ДБ цака „Спаси София“ с компромати?


Сериозен отпор ще срещне желанието на „ спасителя на София “ да се докопа до кметския стол. Обгрижваният от ГЕРБ и то повече от 10 години ръководител на „ Спаси София “ Борис Бонев се изправи против непредвиден състезател в борбата за локалните избори.

Запознат с политическите игри в общината показа, че досегашната „ дружинка “ на „ Спаси София “ Демократична България напълно не е удовлетворена от решението за влизане в кметската борба. В тази връзка се чака скоро на бял свят да излязат компромати против Борис Бонев, които са свързани с негови интимни връзки с мъже.

Студеният конфликт сред „ спасителите “ и Демократична България към този момент е стартирал и обществените мрежи се употребяват като плацдарм. В тях циркулират фотоси, на които се виждат четирима, заемащи високи постове в НПО-то - Виктор Чаушев, Гергин Борисов, Андрей Зографски и самият Борис Бонев. В публикуваната информация в обществените медии се твърди, че и 4-мата на фотографията са в били в преплетени любовни връзки.

Предполага се, че тези компромати са пуснати за да се обезврежда и най-малкият късмет за победа на групировката в идните избори. Хора, осведомени с предизборните борби допускат, че това е единствено началото и скоро ще бъде последвано от „ лавина “.

Дали приятелският огън ще повлияе на резултатите на новоизлюпената партия следва да забележим.

Източник: narod.bg



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР