Сериозен наплив от желаещи да се ваксинират, се наблюдава във

...
Сериозен наплив от желаещи да се ваксинират, се наблюдава във
Коментари Харесай

Опашки за ваксини в големите болници в столицата |

Сериозен напор от искащи да се имунизират, се следи във имунизационните пунктове на огромните столични лечебни заведения, научи OFFNews.

До 10 часа тази заран във имунизационния пункт на УМБАЛ " Св. Анна " бяха имунизирани повече от 50 индивида. 
Центърът работи от 8ч. до 20 ч. всеки ден (включително събота и неделя). Разполага с всички ваксини, утвърдени за прилагане в страната. Поставя се и трета доза. Не е належащо авансово записване. Ваксинационният център се намира в двора на болничното заведение. 



УМБАЛ " Александровска ", списък

Увеличен брой искащи да се ваксинират против COVID-19 регистрират и в Александровска болница . Центърът е с работно време от 9 до 17 часа, всеки работен ден и предлага цялостният набор от утвърдените за приложимост ваксини.



ВМА, списък

Опашка от чакащи за имунизация има и пред ВМА . Ваксинационният център на академията е с работно време от 8,30 до 16 часа в делнични дни. Поставят се всички утвърдени за приложимост ваксини, в това число и трета доза.

До 11:30 през днешния ден в УМБАЛ " Царица Йоана " ИСУЛ са ваксинирали 50 индивида. За съпоставяне, в предходните дни, за целия работен ден на кабинета (от 8:30 до 15:00 часа са правили най-много по 20). Увеличението е в пъти, регистрират от лечебното заведение.



УМБАЛСМ " Пирогов "

Наплив от искащи да се имунизират против ковид има и в УМБАЛСМ " Пирогов " . Ваксинациите се правят от 08:30 до 17:30 часа, само че работното време може да бъде удължено, до момента в който има чакащи за имунизация. Болницата разполага с достатъчни количества на всички регистрирани на територията на Република България ваксини: Comirnaty (Pfizer), Moderna, Janssen и Astra Zeneca. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР