Серина Уилямс направи своето дългоочаквано завръщане на тазгодишния Уимбълдън, но

...
Серина Уилямс направи своето дългоочаквано завръщане на тазгодишния Уимбълдън, но
Коментари Харесай

Отказването се отлага: Серина Уилямс обяви къде ще продължи завръщането си в Тура

Серина Уилямс направи своето дълго чакано завръщане на тазгодишния Уимбълдън, само че неналичието на игрова процедура беше забележима и американката се показа надалеч под нормалните си стандарти. Бившата номер едно се изправи против французойката Хармони Тан, която беше безспорна дебютантка в шампионата, но все пак не се тормози по никакъв метод от именитата си съперничка и съумя да я надиграе.

Това повдигна съществени подозрения към въпроса дали ще забележим 40-годишната легенда още веднъж на корта, а самата тя призна по какъв начин не може да отговори на този въпрос. Изглежда, че въпреки всичко 23-кратната шампионка от Големия шлем е решена да продължи със своите опити за възобновление на славната си кариера и ще можем да я следим на идната конкуренция от категория WTA 1000 в Торонто. Уилямс е някогашна трикратна шампионка в канадската столица, а шампионатът се чака да бъде един от най-интереснте през сезона въобще, тъй като в него ще вземат присъединяване всички тенисистки от международния топ 30.

За последно Серина взе присъединяване на въпросното съревнование, когато през 2019-та доближи до финала, единствено че беше надиграна от локалната фаворитка Бианка Андрееску. Същият сюжет пък се разигра след това на US Open, където американката също изрази упоритости да играе през този сезон.

She’s baaaaaaaaaaaaaaaaaaack!

That’s right, our 3-time champion returns to Toronto. And she likes playing here, she’s reached the semis of better the last five times she’s played.
— National Bank Open (@NBOtoronto)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР