Серина Уилямс и Анди Мъри ще се завърнат на Откритото

...
Серина Уилямс и Анди Мъри ще се завърнат на Откритото
Коментари Харесай

Анди Мъри и Серина Уилямс ще играят на Откритото първенство на Австралия

Серина Уилямс и Анди Мъри ще се завърнат на Откритото състезание на Австралия по тенис през идващия месец, откакто уредниците на първия за годината шампионат от Големия шлем потвърдиха публично 102 дами и 101 мъже от международната класация, които влизат в главната скица.

Британецът Анди Мъри, който сега е едвам 259-и в ранглистата, ще играе със специфичния " предпазен ранкинг " поради дълго неявяване след интервенция на бедрото. Той ще бъде №3, което значи, че все още Григор Димитров ще бъде подложен под №20.

Американката Серина Уилямс, която е 16-а в света, пропусна конкуренцията предходната година, защото роди своята дъщеричка. Тя завоюва купата през 2017 година в Мелбърн, когато беше бременна в осмата седмица.

Също със предпазен ранкинг в главната скица ще играят Стийв Дарси (Белгия) и Янко Типсаревич (Сърбия) при мъжете и Бетани Матек-Сандс (САЩ), Лаура Зигемунд (Германия) и Тимеа Бачински (Швейцария).

Водачи в схемите при мъжете и дамите са номер 1 в света Новак Джокович (Сърбия) и Симона Халеп (Румъния), а Роджър Федерер (Швейцария) и Каролине Возняцки (Дания) ще се върна, с цел да пазят купите си.

Откритото състезание на Австралия ще се организира от 14 до 27 януари 2019 година.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР