Серина има невероятните 39 титли от Големия шлем – 23

...
Серина има невероятните 39 титли от Големия шлем – 23
Коментари Харесай

Серина Уилямс – шампион, легенда, а сега и медиен магнат?


Серина има невероятните 39 трофеи от Големия шлем – 23 на сингъл, 14 на двойки с Винъс и 2 на смесени двойки с Макс Мирни. Тя печели и четири златни олимпийски медала (1 на сингъл и 3 на двойки) и прекарва 319 седмици като №1, от които 186 поредни.

Всичко това я прави легенда, само че американката не мисли да стопира дотук с триумфите си, тъй като към този момент се е насочила към това да бъде медиен магнат.

Наскоро Уилямс разгласи, че основава компанията 926 Productions.

„ С откриването целим да дадем глас на дамите и на другите, правейки наличие, което доближава до всички “ – описа Уилямс пред The Hollywood Reporter.

Начело на 926 Productions е Каролин Къриър.

„ Развълнувана съм да стартира тази нова глава в живота си. Каролин схваща изкуството на описване на истории и е разчувствана от това да води развлекателната промишленост в друга посока “ – добави още Серина.

„ Нямам самообладание да създадем неповторими планове, които да въодушевяват феновете посредством разнообразни платформи “.

Уилямс прибегна до новия бизнес ход след триумфа на биографичната драма „ Методът Уилямс “ („ King Richard “), която споделя за огромния проект на Ричард Уилямс да направи двете си дъщери Винъс и Серина най-хубавите тенисистки в света.
 KING RICHARD

Лентата донесе на Уил Смит награди „ Златен глобус “ и „ Оскар “ за най-хубава мъжка роля в трагичен филм.

Още със замисъла на историята от режисьора Рейналдо Маркъс Грийн и продуцентите, създатели на Star Thrower Entertainment Тим и Тревър Уайт, те желаят да въвлекат семейство Уилямс във образното ѝ показване на екрана. Разработването трае години, а сестрите Уилямс и техните родителите работят интензивно в развиването на кино лентата.
 serena venus williams will smith

Сега Серина Уилямс и 926 Productions работят върху нов филм – “Copa 71 ”, който споделя за международното състезание по футбол за дами през 1971 година.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР