Сериалът Братя“ се завърна в ефир, за да напомни колко зле

...
Сериалът Братя“ се завърна в ефир, за да напомни
колко зле
Коментари Харесай

Комедийният блокбастър „Братя” се завърна в ефир 


Сериалът „ Братя “ се завърна в ефир, с цел да напомни колко зле може да бъде изработен един сериал. Сюжетът е плосък, актьорите се мъчат като неверни дяволи, с цел да дадат живот на персонажите си, скучни, повтарящи се обстановки – това  е „ Братя “! Няма потребност да го съпоставяме с непознати продукции, след първите 2 сезона на „ Под прикритие “ няма български сериал, който да грабне вниманието, да се хареса.

Да не изброявам всички провали, няма смисъл, само че се чудя –  няма ли да се роди надарен български сценарист, който да напише сюжет, който най-малко да се приближи до „ Zero, zero, zero “, „ Гомор “, „ 24 часа “. Нашите сценаристи са отляти в един шаблон: не основават забавни сюжетни линии, няма обрати в действието, няма забавни персонажи – има единствено протяжна повторяемост на ситуациите, която след втората серия омръзва.

„ Братя “ е апотеоз на креативната беззащитност. Не знам кой е внушил на продуцента Краси Ванков, че може да сътвори гледаем, напрегнат, престъпен сериал. Който и да е той би трябвало да си посипе главата с пепел, а Ванков да се върне към реалити формати и други Той е основал отегчителен, артикул, който даже Христо Шопов не може да избави!

Но има един трик, който може да ви избави от „ Братя “ – в случай че го гледате, като комедиен сериал може да се насладите на много комични моменти. Те са артикул на некадърните сценаристи, само че друго спасение да се гледа тази постна продукция – няма.

Иво Югов

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР