Септември е, всички са обратно в играта.С лек загар и

...
Септември е, всички са обратно в играта.С лек загар и
Коментари Харесай

SABROSA - градското бистро с френски чар

Септември е, всички са назад в играта.С лек тен и доста истории за описване, всички се връщаме в градската реалност на столицата и нямаме самообладание да се забележим другари, с цел да разкажем за летния романс, който сме преживели… или пък нещо друго.

Именно такава беше и обстановката, в която открихме днешната, за която ще ви споделим. На няколко крачки от центъра, е прикрито на улица “Искър ” и като че ли изолирано от градския звук и прахуляк, те посреща с чаша вино в ръка.
 Багерите в Пловдив и през днешния ден продължиха да разрушават тютюневия склад в Пловдив 2 септ 2022 | След като през вчерашния ден арх. Петкана Бакалова, една от защитничките на тютюневия склад, персонално застана пред багерите,...
Още от надалеч забелязахме красивата къщата, която е от 30-те години на ХХ век и е дом на бистрото в този момент. Няма по какъв начин да не отбележим, че мястото носи един френски сексапил, а атмосферата е непретенциозна, само че същността е изпълваща сетивата.
               

Мястото е малко, само че може да събере шумна женска компания за по чаша вино или пък 2, 3, 4… колкото-толкова, вино има. Менюто се състои от няколко неща, само че както и при дрешника, и тук базисните неща e важно да ги има. Бяло, алено или розе, девойките, които работят там, могат да ти предложат тъкмо това, от което имаш потребност в този момент, с цел да разпуснеш с приятелки.

Масичките са дървени и семпли, само че това акцентира това, което е водещо, а точно положителното вино, вкусните мезета и спокойствието за душата, което могат да ти донесат тези две неща в композиция.
               

Важно е да отбележим, че посетихме мястото за да прекараме една приятна по здрач с компания, само че автентично SABROSA е квартален кулинарен магазин, по-късно кафене и място, където може да седнете за среща с чаша вино в ръка. 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР