Септември чука на вратата и за политиците идва стартът на

...
Септември чука на вратата и за политиците идва стартът на
Коментари Харесай

Нанков : Газовата криза е на път да се превърне в катастрофа. “Благодарим” за Промяната

Септември чука на вратата и за политиците идва стартът на предизборната акция. За хората обаче това е краят на лятото и начало на нови паники за задаващата се зима. В акцията до неотдавна управлявала Промяна ще изговори куп небивалици, с цел да спре срутва в доверието. Но всички видяха, че тя ни докара галопиращите сметки. С всичките безредни и либистки решения, които ние от ще продължим да разобличаваме.

А проблемите чукат на вратата освен на всяко домакинство. Но и на профилираните услуги. Това написа в профила си във Facebook някогашният районен министър и народен представител от  .

В област Ловеч да вземем за пример 43 обществени услуги и профилирани институции са изправени пред неизвестността по какъв начин ще обезпечат “топлото ” за всичките си над 930 консуматори.

- 10 са на твърдо гориво, а дървата за огрев са все по-скъпи, а тук-там даже липсват;

- 20 са на газ, чиято цена става непостижима за заплащане. А от тези 20 единствено 12 имат и климатик и могат да преминат на отопление с ел. енергия;

- 10 от обществените услуги се отопляват единствено на климатик;

- 3 са на парно с нафта.

Неизвестността изправя и общините пред невъзможността да възнамеряват разноските си. А учебните заведения, детските градини, лечебните заведения?! Газовата рецесия е на път да се трансформира в злополука. “Благодарим ” за Промяната. Видяхме задоволително. Стига!

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР