Сепси ще защитава спечелената през миналия сезон Купа на Румъния,

...
Сепси ще защитава спечелената през миналия сезон Купа на Румъния,
Коментари Харесай

Сепси разпердушини ЧФР Клуж и е на финал за Купата на Румъния, Димитров не игра

Сепси ще пази извоюваната през предишния сезон Купа на Румъния, откакто доближи по безапелационен метод до финала в конкуренцията. Възпитаниците на Кристиано Бергоди разрушиха първенеца ЧФР Клуж с 3:0, а умерено можеха да запишат и по-изразителен триумф, откакто пропуснаха и още една дузпа Българският бранител Радослав Димитров не взе присъединяване в този дуел.

Домакините поведоха с попадение на Николае Паун в 10-ата минута, а по-късно Мариус Стефанеску удвои в 29-ата.

В 42-рата минута Сепси получи дузпа за нарушаване на Андрей Бурка против Павол Сафранко, само че Козмин Матей пропусна наказателния удар, като нацели гредата. Междувременно пък бранителят на ЧФР Клуж бе изпъден от игра.

В 78-ата минута домакините получиха втора дузпа за игра с ръка на бранител на противника. И този път 11-метровият удар бе пропуснат, откакто вратарят Симоне Суфет избави изстрела на Мариус Стефанеску, само че Марио Рондон бе задоволително предвидлив и вкара отбитата топка, с цел да направи резултата 3:0.

Така Сепси още веднъж е на край в шампионата, като там ще се изправи против спечелилия в другия полуфинал, в който един против различен ще се изправят Университатя (Клуж) и УТА Арад.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР