Сензационна новина разтърси българските щанги, след като топатлетът ни в

...
Сензационна новина разтърси българските щанги, след като топатлетът ни в
Коментари Харесай

Сензационна новина разтърси българските щанги, Божидар Андреев се отказва от спорта

Сензационна вест раздруса българските щанги, откакто топатлетът ни в последните години Божидар Андреев взе изненадващо решение да се откаже от спорта. Европейският първенец от Батуми 2019, бронзов медалист от международното в Патая и пети от Олимпиадата в Токио тази година си събрал багажа и напуснал подготвителния лагер на отбора ни в Нови извор.

Причината е, че сливналията желал да се занимава с други неща в бъдеще. Заявката му за международното състезание в Ташкент през декември също е оттеглена.

„ Не ми се тренира повече, това е единствената причина да си потегли. Нямам спор с персоналния си треньор “, сбит бе Андреев пред „ Мач Телеграф “.

Той към момента не е решил с какво ще се занимава, само че остава вярата да размишления, защото при завръщането си от Токио съобщи, че желае да завоюва орден на Игрите в Париж през 2024 година.

„ Дано решението му е краткотрайно и да се върне, тъй като има страхотни качества за още триумфи на подиума “, разяснява старши треньорът на националите Иван Иванов.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР