Сенатът на САЩ, в който мнозинство имат републиканците, одобри тази

...
Сенатът на САЩ, в който мнозинство имат републиканците, одобри тази
Коментари Харесай

Санатът на САЩ одобри данъчната реформа на Тръмп

Сенатът на Съединени американски щати, в който болшинство имат републиканците, утвърди тази нощ амбициозния план за данъчна промяна и понижаване на налозите, препоръчан от президента Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила, оповестяват Българска телеграфна агенция и Агенция Франс Прес.

Текстът бе признат с 51 против 49 гласа и в този момент следва да бъде съгласуван с версията, призната от Камарата на представителите.

Реформата на данъчната система ще бъде първото огромно достижение на 45-ия президент на Съединени американски щати, който тази есен не съумя да наложи анулиране на закона за опазването на здравето от времето на Барак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на Съединени американски щати. Роден е на 4 август 1961 година в... към профила. Нито един сенатор демократ не поддържа републиканския план за данъчна промяна на стойност 1,5 трилиона $.

Реформата поставя основите за понижения на налозите за бизнеса и за хората с високи приходи и ще бъде първата основна смяна на данъчната система от три десетилетия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР