Семейството на Ваня и Жени Джаферович е една от най-популярните

...
Семейството на Ваня и Жени Джаферович е една от най-популярните
Коментари Харесай

Плюйте ги колкото искате, но сем.Джаферович отдавна са си опекли работата! Ето от колко много бизнеси печелят:

Семейството на Ваня и Жени Джаферович е една от най-популярните звездни семейства у нас. И това не е инцидентно – двамата доста добре знаят по какъв начин да провокират интерес и медиен звук, а, става известно, това им носи и значително облаги.

За множеството хора те са най-много инфлуенсъри – рекламират какви ли не артикули в обществените си мрежи, сходно на десетки други известни персони у нас.

Да, това им докарва нелоши приходи, само че се оказва, че двойката е надалеч по-далновидна и мъдро е вложила в редица бизнес-начинания.

И двамата са си основали обособени бизнеси, от които печелят не малко пари и не разчитат единствено на инфлуенсърството.

Фамилията Джаферович стопанисва бар на пъпа на столицата. Макар за заведенията предната година да беше тежка, фамилната двойка откри лично заведение, което развива извънредно сполучливо.

 Джаферович бар

Ваня настрана от половинката си е съсобственик на верига от фитнес зали. И те са в центъра на София. Различното от класическите фитнеси е, че тук оферират на посетителите си тренировки в група, което провокира извънреден интерес измежду клиентите и търсенето е огромно.

 Джаферович подготовка

Жени, която по специалност е професионална гримьорка, сътвори собствен личен обособен план. Жената на Ваня продава четки за грим и в случай че съдим по отзивите, те несъмнено доста си костват.

 Жени Джаферович грим

И в случай че брачният партньор се занимава с модерните фитнеси, то Жени е в съдружничество в първокласно студио за хубост, чиято локация е идеална, а пък цените на услугите не са прекомерно високи.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР