Семейството на Брус Уилис потвърди в края на март миналата

...
Семейството на Брус Уилис потвърди в края на март миналата
Коментари Харесай

Втора страшна диагноза за Брус Уилис

Семейството на Брус Уилис удостовери в края на март предходната година, че артистът страда от афазия, която визира когнитивните му качества. Днес някогашната му брачна половинка Деми Мур излезе с изказване в обществените мрежи и разкри моментното положение на артиста, заяви " Труд бг ".

- Преди всичко желаеме да изразим нашата най-дълбока признателност за невероятната обич, поддръжка и красиви истории, които получихме, откогато споделихме първичната диагноза на Брус. В този дух искахме да ви дадем настояща информация за нашия обичан брачен партньор, татко и другар, защото в този момент имаме по-дълбоко схващане за това, през което минава.

„ Откакто обявихме диагнозата афазия на Брус напролет на 2022 година, положението му напредна и в този момент имаме по-специфична диагноза: фронтотемпорална деменция (известна като FTD) ", написа Деми в Инстаграм и добави:

- За страдание проблемите с общуването са единствено един от признаците на заболяването, с която се бори Брус. Въпреки че това е мъчително, същинско облекчение е най-сетне да има ясна диагноза. FTD е грубо заболяване, за което доста от нас в никакъв случай не са чували и може да засегне всеки. За хора под 60-годишна възраст FTD е най-честата форма на деменция и защото диагностицирането може да отнеме години, FTD евентуално е по-разпространено, в сравнение с знаем. Днес няма лекуване за това заболяване, което е действителност, която се надяваме да се промени в идващите години. С напредването на положението на Брус се надяваме, че цялото внимание на медиите може да бъде ориентирано към мятане на светлина върху това заболяване, което изисква доста повече осведоменост и проучвания. Брус постоянно е намирал наслада в живота и е помагал на всички, които познава, да създадат същото. Означава доста да забележим по какъв начин това възприятие на грижа се връща към него и към всички нас. Толкова сме трогнати от любовта, която всички вие проявихте към нашия безценен брачен партньор, татко и другар в този сложен миг. Вашето продължаващо съчувствие, схващане и почитание могат да ни разрешат да помогнем на Брус да живее допустимо най-пълноценно " - оповестиха още от фамилията на артиста.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР