Семейството на 25-годишната англичанка Даниела Тъкрей използва платформата LinkedIn, за

...
Семейството на 25-годишната англичанка Даниела Тъкрей използва платформата LinkedIn, за
Коментари Харесай

25-годишна, загубила битката с рака, с призив: Радвайте се и на най-малките неща в живота

Семейството на 25-годишната англичанка Даниела Тъкрей употребява платформата LinkedIn, с цел да популяризира прочувствено обръщение от нейно име, което тя написала преди да почине от рак.

В предсмъртното си известие роденото в Лийдс момиче изрича своите благодарности на фамилията и годеника си за цялата им всеотдайна поддръжка и любов, с които са я дарявали всеки ден. Тя също по този начин приканва всички – познати и непознати – да се радват даже и на най-малките неща в живота и да правят оценка всеки един миг.

„ Ако четете това, значи към този момент съм изгубила борбата с рака и фамилията ми е разгласило текста, изпълнявайки последната ми воля. На първо място желая да кажа, че не всички ракови болести са породени от метода ни на живот, в някои случаи това е генетично или, за жалост, просто се случва. В моя случай, макар че бях доста здрав и деен човек, в жлъчните ми пътища се появи рак, който не беше под мой надзор и животът ми към този момент в никакъв случай не беше същият “, гласи началото на текста.

„ Холангиокарциномът е необичаен и нападателен рак, който нормално няма явни аргументи или лекуване. Наистина се надявам, че през идващите години ще бъдат направени повече проучвания върху тази ужасна и жестока болест, тъй че повече животи да могат да бъдат избавени “, написа още тя.



В писмото си Тъкрей акцентира, че се е наслаждавала на живота до последния си мирис.

„ Правете това, което ви кара да се чувствате щастливи и не позволявайте на никого да ви отнеме насладата от живота “.

Аз ОБИЧАХ моя живот. Всичко, което бях поискала, го реализирах. Обичах работата си, обичах годеника си, фамилията си, приятелите и кучето си. Благодаря на всички, които направиха живота ми толкоз магически. И не забравяйте какво ви споделих за насладата от дребните неща.

„ Ако в миналото настъпи ден, в който на следващия ден няма да бъдем дружно, има нещо, което постоянно би трябвало да помните. Вие сте по-смели, в сравнение с допускате, по-силни, в сравнение с смятате и доста по-умни, в сравнение с си мислите. Но най-важното нещо е, даже да се разделим... Аз постоянно ще бъдат с вас. Мечо Пух “.

„ И най-после, към моя безценен и прелестен Том, обичам те и постоянно ще те обичам. Благодаря ти за поддръжката и че озари живота ми с толкоз доста обич и благополучие. Сега се наслаждавай на живота, ти го заслужаваш “, приключва посланието си Даниела.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР