Семейство магове от Куклен, ощипали жена с 900 лева с

...
Семейство магове от Куклен, ощипали жена с 900 лева с
Коментари Харесай

Семейство магове ощипаха лековерна

Семейство магове от Куклен, ощипали жена с 900 лв. с заричане да й скапват черна магия, която тегнела над семейството й, застават пред Районен съд Пловдив през днешния ден.

Маг А. и Маг Н. ще дават отговор за това че юни 2019 година в Пловдив са измамили, че по отношение на нея имало направена магия за болест, за разлъка с обичан човек и за недоразумение с децата и ще й изпратят предмети, с които да скапе магията против 900 лева

Двамата съпрузи били безработни и си набавяли парични средства като рекламирали себе си като Маг А. и Маг Н. в разнообразни интернет уеб сайтове, като лица, имащи паранормални качества и предоставящи услуги по ясновидство, гадаене, восъколеене, повреждане на вълшебства, оказване на помощ по извънреден метод при разнообразни здравословни проблеми.

Измамената пловдивчанка от дълги години имала здравословни проблеми и претърпяла за малко време разнообразни житейски неволи.

Тъй като обичайна медицина не успявала да докара до цялостното й излекуване, решила да потърси различни способи, като попаднала на оповестените в Интернет разгласи от обвинените за повреждане на вълшебства.

Така попада в мрежата на измамниците, които и дават обещание амулети против парички, пращани по Easy Pay. Жената стартира да получава назад пратки със свещи, оцветени течности, муски с текстове, написани на арабски и да извършва разнообразни ритуали по метод, пояснен й от Маг А., досега, когато колетът за „ заключителният обред “ не бил изпратен, а обвинената спряла да подвига телефона си.

Съпругът вълшебник Маг Н. поел оттова нататък нещата, като излъганата един път към този момент от жена му, попаднала на негова публикация. След бързо зарибяване дамата праща и на него 200 лв., като не получава нищо.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР