Семейният живот променя, неизбежно е. Когато си принц и си

...
Семейният живот променя, неизбежно е. Когато си принц и си
Коментари Харесай

Какво забрани Меган на Хари

Семейният живот трансформира, неизбежно е. Когато си принц и си израснал в кралския двор, си привикнал животът ти да минава в прецизен ред, зависещ на разнообразни правила. Но един ден се появява брачната половинка ти Меган и взема решение, че тя ще дефинира какво ще правиш и какво - не.

А когато е и бременна, е още по-трудно да й се противопоставиш. Принц Хари пък няма никакво желание да си навлича спомагателни главоболия. Затова и тази Коледа ще пропусне обичайния лов , в който кардинално взима присъединяване.

 Снимка 396565

И това няма да е казус, тъй като предходната година, когато с Меган бяха единствено годеници, също реши да се лиши от удоволствието, което му доставя ловът в другарска компания. И повода е една-единствена - отрицателното отношение на Маркъл към убиването на животни за наслаждение .

Така принц Хари поставя завършек на една 20-годишна традиция - да излезе на лов в гората с пушка в ръка в дните след Коледа. Според ловните му приятели, той е неразпознаваем след сватбата.

 Как принц Хари и Меган Маркъл трансформираха принц Уилям и Кейт Мидълтън
Уилям и Кейт желаят да са като Хари и Меган

Когато любовта срещне протокола

А брат му може да одобри това отдръпване като следващия знак, че неговото семейство към този момент е единствено и само Меган. Разбира се, тези разсъждения са в областта на догатките и евентуално няколко убити животни по-малко няма да са огромна драма , написа The Cut.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР