Селин Дион не се страхува да експериментира с модните си

...
Селин Дион не се страхува да експериментира с модните си
Коментари Харесай

Селин Дион с авангардна корица на CR Fashion book

Селин Дион не се опасява да опитва с стилните си избори и да разчупва стандартите.
 
51-годишната певица гостува с две специфични корици за заветния септемврийски брой на списание CR Fashion Book в поредност от цифрово „ изкривени ” изображения, снимани из Париж от Валентин Херфрай , написа People.

               

A post shared by (@celinedion) on Aug 21, 2019 at 4:01am PDT

Искрено обичам фотосесиите , обичам всичко към изкуството и снимането на фотосесии “, споделя Дион пред списанието за мода. „ Беше ми забавно да видя себе си през „ рибешко око ” (ефект), където главата е по-голяма от тялото ви или тялото ви е по-голямо от главата. Единият крайник е с размер дванадесет, а другият е с размер четири. Много е артистично ”, вълнува се Селин.
 
„ Преди пет години в никакъв случай не бих оставила (фотограф) толкоз покрай капачката (на коляното) ми ”, споделя тя за личната си смяна и подготвеност да го направи в този момент. И признава, че на никого, с изключение на на брачна половинка й, не е било разрешено да я гледа „ по този метод ”.

 
Дион разчита на модата да й помогне да се излекува след гибелта на обичния й брачен партньор – дългогодишния й управител Рене Анжелил през 2016 година И въпреки от този момент да е хвалена за безстрашния си метод, споделя, че не счита себе си за „ новата кралица на модата ”.-->
 
„ Не обичам да се схващам като кралица. Не играя кралица , не желая да съм кралица. Аз съм шефът “, разяснява тя. „ Това е друго. Аз съм майката, аз съм шефът, давам отговор за решенията си с моя екип. Опитвам се да дам най-хубавото от себе си, да реализира нещо, постоянно да слагам летвата допустимо най-високо “.

 
Тя употребява модата като форма на изложение и споделя, че търси облекла, които я карат да се „ усеща секси, налична, свирепа, остра, блестяща, занимателна “. „ Луда съм по облеклата. Помагат ми да изразя себе си , като че ли заемам герои, които да ми оказват помощ да се показва. Те са като песните. Аз не върша балади от самото начало, имам и бързи, ритмични песни и не желая да нося рокли на сцената от самото начало. Понякога желая да бъда малко по-остра “.
 
Докато се занимава с мода, не стопира и музикалните си задължения , само че не изключва някой ден да основе своя фешън империя. „ Най-доброто занапред следва за мен, тъй че сега не бих казала„ не “, споделя тя. „ Има толкоз доста планове, толкоз доста хора идват при мен, което е много вълнуващо “.
 
Септемврийският брой на CR Fashion Book излиза на 5 септември .

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР