Селена Гомес сподели, че новият йдокументален филмСелена Гомес: Моят ум

...
Селена Гомес сподели, че новият йдокументален филмСелена Гомес: Моят ум
Коментари Харесай

Новият документален филм на Селена Гомес повлиял на външния й вид

Селена Гомес показа, че новият йдокументален филм„ Селена Гомес: Моят разум и аз “ е трансформирал възгледа й за формите на тялото й, написа CNN.

Гомес наречедокументалния филм„ лековит “.

На въпрос дали има някакъв съвет за по-младата си аз, Гомес съобщи, че би посъветвала всички да си взимат отмора, когато имат потребност от нея.

„ Моят съвет е да не се страхувате.Всъщност, в никакъв случай не съм се страхувала да кажа на хората, че желая да отделя време за себе си.Никога не съм мислила, че това е нещо неприятно “, сподели тя.


Документалният филм обгръща здравето и персоналния живот на Гомес, дружно с нейната онлайн платформа за психологично здраве Wondermind.

Филмът ще се концентрира върху този тъмен интервал от живота на някогашната актриса на Дисни и ще бъде режисиран от Алек Кешишиян, режисьор на именития документален филм за Мадона, „ Истина или предизвикателство “, считан за един от най-хубавите музикални филми на всички времена и приветстван за своята искреност.

Феновете приветстваха с възторг презентационното видео, оповестено от Гомес в нейния профил в Instagram. Дори й благодариха за нестихващата й работа по отношение на повишането на осведомеността по проблемите, свързани с психологичното здраве.

Популярната актриса основа своя лична марка гримове –Rare Beauty - през 2020 година, а неотдавна взе участие във втория сезон на„ Only Murders in The Building “. В края на 2021 година 30-годишната звезда започва, дружно с майка си Манди Тийфи и бизнесмена Даниела Пиърсън, платформата Wondermind, предопределена да дестигматизира и възстановява психологичното здраве.

Всъщност Селена Гомес има същинска задача.

„ Привличането на внимание към психологичното здраве посредством медиите или просто говоренето за него без никакъв позор, може да бъде потребно. Споделянето ни кара да се усещаме свободни “, сподели още тя.

„ Моите двадесет години бяха пътешестване през красиви, сложни и прелестни моменти, които в никакъв случай няма да не помни “, написа звездата през юлипо мотив тридесетия си рожден ден.

„ Всеки един от тях ми оказа помощ и ме направи индивида, който съм през днешния ден “, показа още Селена.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР