Селена Гомес неведнъж ни е призовавала да изпозлваме социалните мрежи

...
Селена Гомес неведнъж ни е призовавала да изпозлваме социалните мрежи
Коментари Харесай

Защо Селена изчезна от социалните мрежи

Селена Гомес нееднократно ни е призовавала да изпозлваме обществените мрежи рационално , тъй като те изкривяват освен метода ни на връзка, само че и визиите. Певицата ни даде и прегледен образец по какъв начин онлайн общуването съумява да навреди на нейния живот.

Гомес взе участие във видео подкаста Giving Back Generation на своята другарка Рейчъл Стивънс. В него тя направи следващите персонални самопризнания, свързани с това през какво мина в последните години.

Покрай автоимунното заболяване лупус, с което се брои, Селена загуби формата си от преди години, а това докара до редица мнения за външния й тип в обществените мрежи .
 Снимка 452464

Тя признава, че неприятните и от време на време даже гнусни мнения по неин адрес са оказали отрицателно въздействие върху психологичното й здраве . И целият този негативизъм е успявал да обърка живота й в дадени моменти.

Най-вероятно това е повода за решението на Гомес да си вземе отмора от обществени мрежи. Преди няколко месеца обаче тя още веднъж се завърна в Instagram и Twitter, като очевидно се е научила да не обръща толкоз внимание на всичко, което се написа по неин адрес.

Днес певицата е безапелационна, че не се тормози да се покаже такава, каквато е, пред всички . Няма проблем да одобри и всичко, което хората са подготвени да кажат за нея. Но е научила този урок против висока цена, написа Billboard.
 Селена Гомес, първата й ария на върха на класацията на Billboard и насладата на певицата
Джъстин прати Селена на върха

Всяко зло за положително

А най-голямата поддръжка в сходни сложни моменти Гомес получава от своите правилни другари. Именно те й вдъхват кураж и сили да продължава да живее живота си по метода, по който желае.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР