Ръководният орган на Ирландия за спорта смята, че е в

...
Ръководният орган на Ирландия за спорта смята, че е в
Коментари Харесай

Sport Ireland смята, че политиката за транссексуалните лица ги е оставила в безполезна ситуация

Ръководният орган на Ирландия за спорта счита, че е в безпроблемна обстановка, защото се пробва да приготви насоки за транссексуално и небинарно присъединяване в спорта.

Във вътрешни полемики Sport Ireland сподели, че възгледите по въпроса са „ поляризирани и доста мощно поддържани “ и че всеки съвет, който дават, евентуално ще бъде „ съществено тестван “.

Оценка на риска сподели обаче, че е значимо да има изчерпателен политически документ за подкрепяне на спортните организации, които от ден на ден се оказват под „ забележителен напън “.

В документ за вътрешна полемика се споделя: „ Sport Ireland ще получи рецензии без значение от предложения метод, или не, в насоките.

„ По всяка възможност ще има забележителна реакция и мнения както в спортния бранш, по този начин и от по-широкото общество към публикуването на насоките. “

Sport Ireland ангажира частна компания за осъществяване на изследване и се организира консултация с хиляди хора, както и с интернационалните и ирландски спортни организации.

Въпре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР