Селекционерът на Унгария Марко Роси се изказа ласкаво за България,

...
Селекционерът на Унгария Марко Роси се изказа ласкаво за България,
Коментари Харесай

Селекционерът на Унгария: Жребият ни е благосклонен

Селекционерът на Унгария Марко Роси се изрече ласкаво за България, само че въпреки всичко счита, че тимът му има отлични шансове да победи в София през март. Италианският треньор дефинира като максимален проблем за унгарците манталитетът на българите.

"Българските футболисти имат типичния балкански нрав. Те съумяват да намерят запасите, от които имат потребност, с цел да надскочат опциите си. Точно това, което ни липсва на нас и което ни пречи да вървим напред. Съвсем не е елементарно. Гледахме Лудогорец, който победи Ференварош в Будапеща за Лига Европа и съвсем го направи и в Разград ", съобщи Роси пред медиите в Унгария.

"Ние имаме по-добри шансове да спечелим против България в София, в сравнение с против Исландия в Рейкявик. Или против други тимове. Ако погледнем по различен метод, жребият е доста благоразположен към нас ", призна италианецът.

"Не сме в положение да подценим нито един тим, още повече, че България е почти на нашето равнище. Освен това, те ще бъдат домакини ", приключи Марко Роси.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР