Селекционерът на Уелс Райън Гигс коментира предстоящия сблъсък с България

...
Селекционерът на Уелс Райън Гигс коментира предстоящия сблъсък с България
Коментари Харесай

Гигс: Очаквам много труден мач срещу България

Селекционерът на Уелс Райън Гигс разяснява идния конфликт с България от Лигата на нациите. Легендата на Манчестър Юнайтед разкри пред БиБиСи, че чака сложен мач изключително след сгъстената стратегия на националните тимове. " Драконите " ще изиграят третия си мач единствено в границите на 6 дни.

" Очаквам сложен мач, само че ние сме подготвени за предизвикателство. Не е елементарно с тази стратегия, би трябвало да се вършат доста ротации с играчите, да съм сигурен, че всички получават задоволително минути, само че в това време и да останат здрави ".

" Трябва ни повече качество и самообладание в последната третина на мача и повече удари към вратата. Надявам се да видя това против България. Ако не го създадем, ни чака сложен дуел, тъй че би трябвало да сме съсредоточени и играчите знаят това ", добави още Гигс.

Уелс съумя да измъкне успеха против нашите момчета в предния конфликт сред двата тима, когато се постановиха с минималното 1:0. В последния кръг " драконите " позволиха и първо тъждество в Лигата на нациите след 0:0 против Република Ирландия. Сега Гигс не може да разчита на някои от най-хубавите си футболисти включително Кийфър Мур, Аарън Рамзи и Хал Робсън-Кану: " Ще би трябвало да променим метода си, метода си на игра, само че постоянно съм обмислял вид, в случай че Кийфър не е разполагаем ".

" Ударът за нас този път е Хал Робсън-Кану, който счупи ръката си, а играеше в действителност добре против България предния път. Ще покажем друга игра, само че се надявам да се оправим добре ", приключи някогашният футболист.

България и Уелс ще премерят сили през днешния ден на стадион " Васил Левски " от 21:45 часа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР