Селекционерът на националния отбор Петър Хубчев анализира трезво представянето в

...
Селекционерът на националния отбор Петър Хубчев анализира трезво представянето в
Коментари Харесай

Какво сподели Петър Хубчев на завръщане в България?

Селекционерът на националния тим Петър Хубчев проучва трезво представянето в последните две контроли, в които момчетата му записаха загуба от Босна и Херцеговина и победиха в последната секунда Казахстан. Според него, към момента е рано за разбори.

"Много е рано за разбори. Имаме задоволително време в този момент да погледнем в елементи нещата. Не сме го обмислили, само че имам много забележки. Само на момчетата съм споделил какво мисля след мача. Доволен съм от желанието и отношението към фланелката като цяло. Питайте футболистите дали им се отразява отрицателно отношението в медиите. "

"Всеки път споделям, че чисто футболните неща избирам да ги разясня единствено с играчите. На мен не ми е споделил, че е несъмнено да имаме контрола. Много е мъчно да се провежда, всеки на мое място би желал да има такива. Благодаря на БФС, че съумя да реализира тези две инспекции ", съобщи Хубчев и разяснява дали може и някои от по-младите да пробият.

"Ако си заслужат мястото младите, ще го получат. Истината е, че гледаме някои от тях, в това число и от юношеския народен тим, само че би трябвало да си извоюват мястото ", съобщи още селекционерът и разяснява удовлетворен ли е от видяното при пробваната нова скица 3-5-2.

"Най-добре знам с какво разполагам. В съблекалнята си приказваме с футболистите. Много е рано да приказваме за системата 3-5-2, няма треньор, който да ви даде безапелационен отговор след един мач. Най-радостното е, че видях на терена какво можем. По принцип изпълнителите дефинират схемата, ние не сме се фиксирали върху една скица, тъй че ще забележим ", приключи Хубчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР