Селекционерът на националния отбор на Италия Лучано Спалети защити решението

...
Селекционерът на националния отбор на Италия Лучано Спалети защити решението
Коментари Харесай

Спалети обясни защо освободи разследваните футболисти

Селекционерът на националния тим на Италия Лучано Спалети отбрани решението си да разреши на Сандро Тонали и Николо Дзаниоло да изоставен лагера на отбора, откакто стана ясно, че двамата са разследвани от прокуратурата в Торино поради залагания, заяви " Ройтерс ".

Италианската футболна федерация съобщи в четвъртък, че играчите са предизвестени за следствието на прокурорите против тях.

" Не е хубаво да кажем на кого е решението, само че е задоволително да изтъкнем, че това е вярното решение ", сподели Спалети пред микрофоните на Sky Sports.

" Няма по какъв начин да накараме две момчета, които бяха шокирани от новината, да играят в мачовете. Сега дано мислим за срещите, загубихме двама първенци, само че оставаме доста мощен тим ", сподели още треньорът.

" Беше сложна нощ, това беше друга нощ с доста мъка поради това, което се случи ", сподели още Спалети.

" Целият тим е непосредствен на Тонали и Дзаниоли, съжаляваме за тях. Трябва да им помогнем да се защитят, само че съдът би трябвало да се произнесе. Ако има нередности, някой ще бъде осъден ", сподели още някогашният треньор на Наполи.

Прокуратурата в Торино проверява още един италиански футболист - Николо Фаджоли, поради незаконни
залагания. Нападателят на Ювентус Федерико Киеза напусна лагера на Италия в петък поради мускулна травма.

Крайният бранител на Рома Никола Залевски е следващият футболист, забъркан в абсурда със
залагания измежду играчи в Италия.

Новината идва от Фабрицио Корона - някогашен папарак и редактор на новинарската организация Dillinger News, който разкри самоличността на други трима играчи - Николо Фаджоли, Сандро Тонали и Николо Дзаниоло, забъркани в противозаконни
залагания.

Тонали и Дзаниоло бяха разпитани от полицията, като двамата настояват, че не са залагали на футболни мачове, а са единствено са играли покер и
блекджек в онлайн платформи.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР