Селекционерът на националния ни отбор Красимир Балъков е добре познато

...
Селекционерът на националния ни отбор Красимир Балъков е добре познато
Коментари Харесай

Балъков: ЦСКА е фаворит срещу Осиек

Селекционерът на националния ни тим Красимир Балъков е добре познато име в Хърватия, откакто през сезон 2011/12 води локалния гранд Хайдук (Сплит). Затова и в. „ Спортске новости” потърси Бала за коментар преди реванша сред Осиек и ЦСКА от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Както е известно, „ алените “ завоюваха първата среща с 1:0.

“Това, че Осиек приключи трети през миналия сезон в конкуренцията на Динамо (Загреб), Хайдук и Риека, е доказателство, че в клуба се работи добре. Очаква ни доста забавен мач. ЦСКА е в променлива форма. Игра и записа мощни резултати в контролите, след това направи еднакъв и загуби на своя стадион в два следващи турнирни мача. После пък победи Осиек в първата среща и в този момент Славия “, разгласи Балъков.

„ В отбора бяха много стимулирани преди началото на сезона, само че не зная за какво не потеглиха както се чака от тях. Като име ЦСКА е любимец и това е обикновено. Смениха треньора и това се отрази. За качествата му е ненужно да се говори”, добави националният селекционер на България.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР