Селекционерът на мъжкия ни национален отбор по баскетбол Росен Барчовски

...
Селекционерът на мъжкия ни национален отбор по баскетбол Росен Барчовски
Коментари Харесай

Барчовски: Липсва ни ръст и класа, но съм горд с този отбор

Селекционерът на мъжкия ни народен тим по баскетбол Росен Барчовски показа, че е горделив от отбора си, макар загубата от Босна и Херцеговина с 61:80 в финален мач от квалификациите за Евро 2022.

България си бе осигурила класиране на финалите в Грузия, Чехия, Германия и Италия.

"Искахме да се борим, да играем за победа. Не ни стигнаха силите - и физически, и душевен. Липсва ни растеж, липсва ни класа. Свършихме си работата. Щастлив и горделив съм с този тим.

В този миг Босна и Херцеговина е най-хубавият тим в нашата група. След мач, като този с Латвия, е мъчно да играеш мощно. Имаше миг при три точки за Босна пристигна фаул в нахлуване и по-късно загубихме мача. Но съм удовлетворен. Оценявам представянето ни в квалификациите с отличен. Днес - към 4-5 по шестобалната система.

Костадинов е доста надарен. Той би трябвало да играе. Надявам се да играе в мъжки отбор. Бъдещето е за него. Той ще играе за България идващите 10-12 години ", разяснява Барчовски.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР