Селекционерът на Италия Джампиеро Вентура е останал разочарован от освиркванията

...
Селекционерът на Италия Джампиеро Вентура е останал разочарован от освиркванията
Коментари Харесай

Вентура: Не бива да ни освиркват, представяме цяла Италия


Селекционерът на Италия Джампиеро Вентура е останал отчаян от освиркванията по адрес на неговите ученици след края на мача с Македония. Скуадра Адзура приключи наедно 1:1 с Македония и след последния съдийски сигнал ентусиастите в Торино освиркаха мощно националите, когато напускаха терена.

"Мисля, че не трябва да ни освиркват, защото представяме цялата страна. Днес станахме публично втори в групата, следва ни мач с Албания и след това бараж", означи Вентура. Италианците при всички случаи ще завършат на второ място в група G, победител в която предварително стана тимът на Испания.

Андреа Бардзали също разяснява реакцията на ентусиастите. "Много неприятно е, само че всеки, които си е платил за билет, може да приказва всичко, каквото изиска. Все отново е много неприятно да ни освиркват най-после. Ние обаче сме Италия и би трябвало да играем на Световното първенство".

Вратарят Джанлуиджи Буфон акцентира, че след загубата от Испания с 0:3 тимът му е изгубил част от своята убеденост в силите си. "Ако бяхме победили Македония с 1:0, не мисля, че нещо би се трансформирало в отбора. Равенството сподели ясно, че са нужни промени. Някои от нас, в това число и аз, би трябвало да поемат отговорност и да оказват помощ на другите играчи да станат част от тим, който желае да играе на Световното. Нужно е още веднъж да стартираме да се любуваме на футбола, защото това е единственият метод да се избавим от страха и да стартираме да творим хубави неща на терена. Футболът е съкровището на нашата нация", сподели Буфон. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР