Селекционерът на Испания Луис Енрике бе по-скоро доволен от равенството

...
Селекционерът на Испания Луис Енрике бе по-скоро доволен от равенството
Коментари Харесай

Луис Енрике: Липсваше ни малко увереност, за да нараним по-сериозно Германия

Селекционерът на Испания Луис Енрике бе по-скоро удовлетворен от равенството 1:1 с Германия в група " Е " на Световното състезание. Той счита, че в случай че на следващия ден изгледа повтаряне на мача, евентуално ще е още по-доволен от представянето на неговите играчи. Според него още малко убеденост не е достигнала на " Ла Фурия ", с цел да нарани още по-сериозно Бундестима.

" Когато си пусна повтаряне на мача на следващия ден, евентуално ще съм по-доволен, в сравнение с съм в този момент. Играхме като еднакъв с Германия и контролирахме мача. Може би малко ни мипсваше скорост и по този начин влязохме в техния темп, поради което загубихме терен. На доктрина това е групата на гибелта. В първите дни всички споделяха, че ние сме водачите и всичко зависи от нас и в случай че не беше днешното тъждество, щях да се съглася. Още едно реми с Япония ще ни е задоволително да продължим, само че не желая да злоупотребявам ", съобщи Луис Енрике.

" При 1:0 те се хвърлиха за всичко или нищо и ни хванаха при една наша неточност при разиграването на топката, която не е типична за нас. Но футболът е игра на неточности. Борихме се на най-високо равнище и показахме упоритост. Уверен съм, че на следващия ден, когато изгледам повтаряне на мача, ще остана удовлетворен. Хареса ми отношението на тима, желанието и увереността в това което вършим и по какъв начин го вършим. Може би ни липсваше още малко убеденост, с цел да нараним още по-сериозно Германия ", добави наставникът.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР