Селекционерът на германския национален отбор по футбол Юлиан Нагелсман беше

...
Селекционерът на германския национален отбор по футбол Юлиан Нагелсман беше
Коментари Харесай

Юлиан Нагелсман: ега трябва да говорим по-малко и да правим повече на терена

Селекционерът на немския народен тим по футбол Юлиан Нагелсман беше безапелационен, че не съжалява, че е поел работата в миг, в който Бундестима се намира в сложен интервал.

Младият немски ментор размени на поста Ханзи Флик през месец септември тази година, само че в първите му четири дуела отпред отборът още веднъж беше неоснователен, записвайки триумф против Съединени американски щати, тъждество против Мексико, само че в това време загуби от Турция и Австрия в границите на последните няколко дни.

Въпреки това Нагелсман остава убеден и съобщи, че в подобен миг би трябвало да се приказва по-малко и да се прави повече на терена.

" Не скърбя, че поех работа с немския народен тим, харесва ми. Трябва да намерим излаз от тази обстановка, употребявайки всичко, което имаме. Тъжно ми е, само че не съм смутен. Пораженията болят. Сега би трябвало да приказваме по-малко и да вършим повече на терена ", разяснява Юлиан Нагелсман пред авторитетния италиански публицист Фабрицио Романо.

Понастоящем националният тим по футбол на Германия е в трескава подготовка за идното домакинско европейско състезание, което ще се организира в интервала 14 юни - 14 юли следващата година.

Ако не се стигне до нови рокади до старта на шампионата, то точно Нагелсман ще бъде претрупан със задачата на води Маншафта на Евро 2024.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР