Селекционерът на Черна гора Миодраг Радулович беше изключително любезен към

...
Селекционерът на Черна гора Миодраг Радулович беше изключително любезен към
Коментари Харесай

Селекционерът на Черна гора: Имате добър отбор, запазете го

Селекционерът на Черна гора Миодраг Радулович беше извънредно общителен към българските публицисти след трагичната победа над родните национали с 2:1 през днешния ден в европейската подготовка. Той им стисна ръцете на паркинга пред рейса на тима и се изрече много ласкаво за младата групировка на Младен Кръстаич, предава Спортал.

" Запазете го този тим, добър е, само че просто нямате шанс. Нямахте шанс срещу Сърбия, нямахте шанс и през днешния ден. Съжалявам за вас през днешния ден, само че ние сме щастливи от успеха ”, заяви Радулович след триумфа.  " Така би трябвало да изглеждаме. Дадохме 100 % и ни се върна неналичието на шанс от Каунас. Определено доста тежък мач, знаехме какво ни чака. 

България е млад тим, който се пробва да напредне и ще напредне. Не би трябвало да летим в облаците от една победа, не би трябвало да се пускаме и качваме като с влакче на ужасите от загубите и успехите. Трябва да играем мач за мач, да даваме всичко от себе си и да вземем оптимално точки “, сподели преди този момент черногорският насатвник на конференцията.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР