Селекционерът на Белгия Роберо Мартинес похвали футболистите си за проявения

...
Селекционерът на Белгия Роберо Мартинес похвали футболистите си за проявения
Коментари Харесай

Този обрат казва всичко за отбора на Белгия, заяви Роберто Мартинес

Селекционерът на Белгия Роберо Мартинес похвали футболистите си за проявения темперамент при триумфа против Япония. Отборът му направи впечатляващ поврат от 0:2 до 3:2 и се класира за четвъртфиналите на международното състезание.

С триумфа съставът си обезпечи среща с петкратния международен първенец Бразилия.

" На международно състезание искаш да си съвършен, само че най-важно е да продължиш и да печелиш. Тук става дума за персони, за фокус, за предпочитание, за непримиримостта на играчите ", сподели Мартинес.

Испанецът съобщи, че мачът е бил тестване за характера на тима му. " Видяхте реакцията на запасите ни, които влязоха, с цел да спечелим дуела ".

Двама от аварийните играчи имаха основна роля, като вкараха за обрата - Маруан Фелайни изравни в 74-ата минута, а Насер Шадли означи победния гол в 94-ата минута.

Мартинес добави, че няма никакви забележки, откакто тимът е минал в идващия кръг. " Днес би трябвало да се гордеем с този тим и да продължаваме да имаме вяра. "

По думите му Белгия би трябвало да опита да се възползва от това, че против Бразилия няма да е в ролята на любимец. Според него " селесао " е най-хубавият тим на международното.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Световното по футбол (364)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР