Селекционерът на българския национален отбор по футбол Младен Кръстич даде

...
Селекционерът на българския национален отбор по футбол Младен Кръстич даде
Коментари Харесай

Кръстаич: Мачът с Кипър не е точно приятелски, искам сърцата игра за България

Селекционерът на българския народен тим по футбол Младен Кръстич даде конференция преди утрешната контролна среща с тима на Кипър. Двубоят в Ларнака е с начален час 20 часа и ще бъде излъчена директно в ефира на Българска национална телевизия 3 и онлайн на . Студийната стратегия започва в 19:30 часа.

Кръстаич съобщи, че контролните срещи са доста значими за България, защото отборът ни е млад и към момента в развой на образуване. Специалистът желае от своите ученици да играят за родината ни с сила и сърце, както го сториха в последните два мача в Лигата на нациите през септември.

„ Антов доста вярно сподели, това не е тъкмо другарски мач за нас. В последните два мача от Лигата на нациите успяхме да спасим сезона и да оставим България на мястото, където би трябвало да бъде. Двата мача с Кипър и Люксембург не са мачове за точки, само че са доста значими за нас - формираме тима. Млад тим сме, би трябвало да сме подготвени за мачовете, които ни предстоят. Казах на футболистите, в случай че има някаква отрицателна сила или напън върху тях, че би трябвало да излязат и да играят за родината си сила и сърце, както го направиха в Лигата на нациите “, стартира Младен Кръстаич.

Сърбинът желае да вижда предпочитание за игра и за доказване от всички състезатели, извикани в представителния ни отбор.

„ Със сигурност ще има и положителни, и неприятни моменти, обаче, аз желая сила и предпочитание за игра и за доказване. Искам всички, които са извикани тук да играят за националния тим. Това ни е втори лагер, дружно сме десетина дни. Някои играят в чужбина, други играят в българското състезание. Наясно сме, че можем да пожелаваме доста, само че сме дружно доста малко време ", съобщи Младен Кръстаич в Кипър “, добави селекционерът на България.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР