Селекционерът на българския национален отбор Петър Хубчев гарантира, че лъвовете

...
Селекционерът на българския национален отбор Петър Хубчев гарантира, че лъвовете
Коментари Харесай

Хубчев обеща: Ще се борим срещу Франция „до последна капка кръв“


Селекционерът на българския народен тим Петър Хубчев подсигурява, че " лъвовете " ще оставят сърцата си на терена в международната подготовка против Франция на " Васил Левски ". Бившият треньор на Берое бе определен за Треньор на месец август и получи наградата на специфична конференция в Пресклуб " България ". Той съобщи, че премията е в действителност значима за него и потвърждава свършената досега работа. Хубчев съобщи, че единствено и само играта на родните национали може да върне хората по трибуните и е убеден, че момчетата ще зарадват българските последователи в мача против " петлите ".

" Повярвайте ми, одобрявам доста съществено тази премия. Тя от огромно значение за мен, колкото и смешно да звучи, защото връзките ми с вас, публицистите, не всеки път са в границите на естественото. Понякога сме на друго мнение и по тази причина ви благодаря от сърце. Смятам обаче, че естеството на нашата работа е по-различно от тази на клубните треньори. Заслугата е на всички. Благодаря както на вас, по този начин и на момчетата, които са викани. Според мен тяхната заслуга е най-голяма ", съобщи Хубчев.

" За нас това събиране няма да завърши в края на тази седмица, а след мача с Люксембург. Събираме се с възприятието, че нещата ще завършат добре. Не се заблуждаваме и знаем против кого се изправяме. Точно този съперник обаче би трябвало да ни сплоти още повече и да ни направи по-силен тим. Продължавам да държа на своето мнение, че не лозунгите, а играта ще върне хората на стадиона. Надявам се, че ще успеем да докараме момчетата до такова положение, че като битка, като предпочитание да успеем да се противопоставим на французите ", показа селекционерът, съобщи Sporta.bg.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР