Сектор Г пусна право на отговор след мача с Лудогорец.

...
Сектор Г пусна право на отговор след мача с Лудогорец.
Коментари Харесай

Сектор Г за Лудогорец: 10 години убивате футбола! С хляб и сол ли да ви посрещаме?

Сектор " Г " пусна право на отговор след мача с Лудогорец. Ето какво пишат почитателите от агитката във " Facebook ":

" Бихме желали да използваме правото си на отговор във връзка следващите журналистически внушения и клевети по наш адрес през последните 48 часа. Разбираме, че победа на ЦСКА не влизаше в проектите на Господаря, само че не сме пристигнали на този свят да удовлетворяваме непознати стремежи и да играем по нечия свирка.

Най-силно тиражираната опорна точка, преписвана навсякъде от по този начин нар. " медии ", е по кое време сме щели да стигнем белите и развити европейски страни. Единствено и единствено у нас имало ексцесии по трибуните и не можело по този начин. Хората дарявали за щедрост, а на стадионите на запад царува мир и благополучие. Вие съществено ли?

Ултра и хулиганската сцена в Европа е по-активна от всеки път. Инциденти преди и по време на мачове стават в страни като Германия, Холандия, Белгия. Във Франция бяха прекъсвани две срещи заради нахлули почитатели или уцелени с предмети футболисти. Същото стана и в Словакия. В Англия и по-специално към Уембли също беше много " спокойна " ситуацията към финала на Европейското състезание това лято. За Полша и Русия няма смисъл въобще да приказваме. Някой още веднъж не си е написал домашното.

Интересно ни е къде бяха всички медии когато през годините " Сектор Г " даряваше и помагаше на почитатели и хора в потребност? Когато се включихме в самодейността " Капачки за бъдеще "? За към момента настоящата и съвсем ежемесечна наша благотворителна самодейност " За нашата татковина, за нашите деца " някой написа ли думичка? Не се хабете, отговорът е явен. За това и у нас публицистиката е мъртва, а всеки втори безделник със приблизително обучение и стаж в колцентъра може да раздава оценки и прилагателни по поръчка, прикрит зад уеб сайтове, вестници и интернет платформи.

Що се касае " случая " бихме желали да попитаме въпросните ревльовци - вие какво очаквате, господа? Че 10 година ще убивате българския футбол систематично, ще си вършиме каквото поискате със съдии и БФС и някой ще е задължен да ви посреща с самун и сол ли? Че наемниците ви може да нервират пред гостуващия бранш в Делиормана, да демонстрират междинни пръсти на Армията и всичко да е цветя и рози ли? Не сте познали.

Призоваваме всички армейци да се огледат, ослушат и осъзнаят. Тиранът е ранен, само че това не значи, че ще спре да хапе, дори в противен случай. Очаква ни извънредно тежка нова година и дано през паузата, която следва, всеки един от вас деликатно реши дали ще даде всичко от себе си за ЦСКА на трибуните или в случай че се наложи на други места. Само дружно можем да отвоюваме това, което си е наше. В единението е силата!

САМО ЦСКА! ".
 Турци с публична оферта за звездата на ЦСКА Жорди Кайседо?
Турци с публична оферта за звездата на ЦСКА Жорди Кайседо?

Поне по този начин настояват медиите в Еквадор
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР