Сектор Г, чрез своята страница във Фейсбук, публикува декларация относно

...
Сектор Г, чрез своята страница във Фейсбук, публикува декларация относно
Коментари Харесай

Сектор Г се ядоса: държавата помагала на всички, включително и на Левски тире Лукойл, но не и на ЦСКА

Сектор " Г ", посредством своята страница във Facebook, разгласява декларация по отношение на процесите в българския футбол и спорт. Според алените страната пособия на Левски, Лудогорец, Ботев Пд, Локомотив Пд, Берое и баскетболния " Левски тире Лукойл ", а от другата страна на барикадата бил ЦСКА, който не получавал държавна помощ.

Ето какво пишат почитателите:

" На вниманието на необятната общност!

Както мнозина от вас са забелязали, в последно време в страната ни царят добре проведен безпорядък и всеобща нервност около едно ново заболяване, щедро напомпвани от услужливите и жадни за самун и представление медии. На втори проект и някак си тихомълком кипят едни други процеси, а някои от тях няма по какъв начин да подминем, тъй като нашият взор прозира много оттатък това, с което няКОЙ целеустремено пренасища публичното пространство.

Преди няколко дни в народен ефир министър председателят излезе и разгласи, че ще помогне на един футболен клуб от покрайнините на София като " тотото ще им прави реклама " (разбирайте спонсорира), а персонално той бил заречен " да им построи козирка, с цел да не им се смеят останалите ".Ако изключим абсолютния абсурд държавният тотализатор да спонсорира с парите на данъкоплатците частна компания, чиито притежатели са с повдигнати двуцифрен брой обвинявания от прокуратурата, като че ли всичко е наред. Или може би е редно да напомним по какъв начин тъкмо въпросният бранш без козирка бе издигнат и от КОГО още веднъж с парите на българския поданик? Или по какъв начин ходещият просълзен емотикон Тити Папазов банкрутира БК " Лефски " с 12 млн. лв. дълг, от които страната не получи нито една стотинка, с цел да се появи след това баскетболният Франкенщайн " Лефски тире Лукойл "?

Продължавайки хронологията на следващия фарс желаеме да попитаме хората, олицетворяващи се в тоталния противовес на Робин Худ, наясно ли са дали наследниците на една презряна номенклатура от едни сякаш отминали времена, за чиято сгода ще бъде бръкнато още веднъж в нашите джобове, покриват своите налози, такси боклук и всички останали прилежащи разноски, които кабрио стадиончето генерира месечно? Въпросът е реторичен, а с цел да стане още по-ясно ще отбележим, че ЦСКА към момента продължава да заплаща наем за личния си стадион. Гарван гарвану око не вади, нали по този начин?

Разбира се, въпросната шлака надалеч не е единствената облагодетелствана от държавната обич, макар че заема безапелационно първата позиция. Всички знаем по какъв начин тъкмо и с какви пари бе издигната естрада " Моци " и по какъв начин община Разград заплаща налозите на локалното отборче. За другарските връзки по оста ръководещи и жителите на столичния комплекс " Есте " може да се напише цялостен и обособен доклад, даже да бъдат нарязани няколко корабчета за скрап.

Знаем и кой стартира да строи " Колежа " с парите от КТБ преди предходната седмица вездесъщите и великодушни ръководещи да дарят (предполагаме от персоналните си спестявания) едни 25 милиона за довършването му и още 12 за клоаката в парк " Лаута ". Знаем също по този начин и кого спонсорира " Топлоелектрическа централа Марица Изток ", допускайки, че е още веднъж с персоналните инвестиции от прасенца-касички на загрижените за добруването на българския футбол. Приликите и съвпаденията в моделите на ръководство май станаха повечко, а?

От другата страна на тази гнусна укрепление стоим ние. Всички си спомняте какво се случи с комплекс " Червено знаме " преди години, тематиката е задоволително добре позната и мъчителна за всички нас. Момчетата на Сашо Попов са сложени пред угрозата да бъдат изгонени от " Васил Симов ", с цел да бъдат усвоени още веднъж избрани пари с построяването на сякаш нов комплекс, до момента в който през това време на едно друго волейболно отборче му се строи чисто нова и функционална зала. " Армията " и нейното модернизиране още веднъж е в застой откакто няколко от членовете на комисията по оценяването напълно инцидентно си направиха отказ в последния миг, а единият от тях се оказа, че " имал доста работа ". И това в случай че не е равнопоставеност, здраве му кажи!

Използваме тази наша позиция с цел да уведомим всички изброени в горенаписаното лица, институции, частни планове и фалиращи компании, че даже улисани в личните си проблеми сега, не сме нито слепи, нито глухи. Ако тези безобразия не престават да се развиват пред очите ни и отсега нататък, резервираме правото си на митинги където и както намерим за добре.

Дай ми обстоятелствата, а аз ще ти дам правото! "
efbet Лига 24 кръг, събота 7 март  ЦСКА-София 2:0краен резулат  Берое
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР