Сексът трябва да бъде удовлетворяващ и за мъжа, и за

...
Сексът трябва да бъде удовлетворяващ и за мъжа, и за
Коментари Харесай

Важно за играчите! Ето секс позите, които решават всеки проблем в леглото

Сексът би трябвало да бъде удовлетворяващ и за мъжа, и за дамата. Често в една връзка се появяват разнообразни полови проблеми, които внасят напрежение и стават мотив за спорове. Вместо да ги разгадаем, ние ги задълбочаваме, което ни лишава от добър секс.

Секс пози за закъснение на еякулацията : Дами, желаете ли да удължите половия акт? Ако отговорът ви е позитивен, ви предлагаме да комбинирате една след друга мисионерската поза, ездачката и навлизане изотзад. Мисионерската поза разрешава на другарчето ви да управлява възбудата си и по този начин да удължи любовния акт. Позите, при които дамата е от горната страна, също се предлагат за закъснение на еякулацията. По-нежните и мудни придвижвания на дамите оказват помощ за задържане на оргазма при мъжете, които от своя страна могат да поемат контрола на обстановката когато и да е. Избягвайте кучешката поза, защото тя кара мъжете да губят разсъдъка си и да свършват бързо.

Секс пози за надарени мъже : Ако другарчето ви е с прекомерно огромен пенис, се предлагат позите, при които вие сте от горната страна. Те ви разрешават да контролирате дълбочината на проникването, само че пък обезпечават оптимално търкане сред клитора и срамната кост. Добра концепция са разновидностите на позите до стената, при които няма надълбоко навлизане.

В случай, че половинката ви е с прекомерно дребен пенис , ви предлагаме кучешката поза. Тя освен ще го направи звяр в леглото, само че и ще ви обезпечи оптимално наслаждение. Пробвайте и някои други разновидности като Антилопата (Съюз на антилопата), при която и двамата сте на колене. Ако предпочитате мисионерската поза, сложете една възглавница под задните си елементи за по-дълбоко навлизане.

Секс пози за забременяване: Въпреки че като цяло всички пози са подобаващи за забременяване, има такива, които усилват възможностите това да се случи. Котешката поза е вариация на мисионерската, само че придвижванията тук са нагоре-надолу. Може да сложите възглавничка под дупето си, което ще разреши на сперматозоидите да стигнат най-близо до шийката на матката. Някои експерти предлагат и кучешката поза за забременяване, което е наслада за бъдещите бащи.

Секс пози за сигурни оргазми : За дамите, които мъчно стигат до оргазъм, се предлагат позите, които им дават най-вече власт. Всички разновидности на позите, при които дамата е от горната страна, са добре пристигнали. Ездачката обезпечава най-силно търкане и развихря въображението. Можете да изпробвате нови и нови придвижвания, до момента в който откриете своя ключ към оргазма.

Секс пози за бременни дами : Сексът не се трансформира в задача невъзможна, когато забременеете. Разбира се, хубаво е да бъдете по-внимателни, само че не и да се лишавате от секс. Препоръчваме ви по този начин наречените „ секс лъжички “, тъй като няма напън върху корема и имате повече поле за деяние. Половинката ви може да се нарежда зад вас под разнообразни ъгли, които не провокират дискомфорт. Ездачката също е идеална, защото не притиска корема. Секси ножиците също се предлагат от специалистите за по-бавно и нежно навлизане. Всеки полов проблем има решение, без значение дали е краткотраен, или пък – не. Важното е да имате предпочитание за неговото разрешаване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР