Сексът по време на брака е коренно различен от този

...
Сексът по време на брака е коренно различен от този
Коментари Харесай

Как се променя сексът след сватбата?

Сексът по време на брака е радикално друг от този при започване на една връзка. Той обаче доста се приближава до този при сътрудници, които са дружно от години.

Двойките споделят, че с течение на времето стартират да се отдават на креватни милувки много по-рядко, а и те не са толкоз буйни, колкото са били преди. Сексът след брака може да бъде и доста повече от това. Например, можем да се обзаложим, че до момента никой не ви е казвал, че той може да е…

Креативен

Едно от най-хубавите неща на брака, е че сътрудниците се усещат задоволително удобно един с различен, с цел да стартират да тестват нови неща. Стига вие и половинката ви да сте подготвени за опити, а въпросните опити да бъдат разисквани авансово, граници за вас съвсем не съществуват.

По график

Може и да ви се стори необичайно, само че двойките, които имат несъмнено време за секс (като това не изключва и моментите, в които просто сте в настроение) се радват на много по-активен полов живот. Защо? Ами тъй като когато в графика ви попада точка, която ви подсеща, че би трябвало да отделите време на половинката, просто няма по какъв начин да го забравите. От друга страна, неналичието на време е причина доста да не помнят и/или да отсрочват секса. А какво вършим, когато не можем да отделим време и забравяме? Точно по този начин, записваме си.

 Как се трансформира сексът след сватбата?

Здравословен е

Доказано е, че постоянният сексуален живот понижава напрежението (а затова и риска от инфаркт), спомага за загубата на тегло, понижава хроничните болки и вероятността да заболеем от грип и простуда. А омъжените дами раздират времето си сред грижата за фамилията, работата и себе си, тъй че равнищата на стрес при тях от време на време са по-високи. Какво по-добро лекуване от това?

За помиряване

Широко публикувано е вярването, че колкото по-голям е абсурда, толкоз по-горещ е секса по-късно. И ние не оспорваме този факт, само че при фамилните двойки кавгите постоянно са от битово естество и единият секс не взема решение казуса. От друга страна, той би бил превъзходен свършек на един позволен спор. След като всеки е споделил каквото има да споделя, обстановката е разисквана съществено и е открито най-хубавото решение, ласките сред завивките са прелестна премия за добре функциониращата женена двойка.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР