Сексът е едно от онези удоволствия, които не могат да

...
Сексът е едно от онези удоволствия, които не могат да
Коментари Харесай

Внимавайте! Защо не трябва да правим секс всеки ден?

Сексът е едно от тези удоволствия, които не могат да бъдат разказани с елементарни думи.

Няма нищо по-прекрасно от това да откриеш сътрудник, с който да си пасвате идеално в това отношение. Трябва ли обаче да практикуваме любовни игри всеки ден?

Няма единомислещо мнение по въпроса, само че ние сме ви подготвили лист с позитиви и негативи на постоянния секс, а преценката остава във вашите ръце.

Положенителните страни на секса може да видиш тук.

Факт е, че има и отрицателни черти от всекидневния секс. Ето ги и тях:

 iStock

1 Увеличава риска от зараза на урината

Инфекциите на урината могат да се появят както при мъже, по този начин и при дами, макар че дамите страдат по-често от това. Поради тази причина се предлага измиване на гениталиите преди и след сексуален акт, както и уриниране незабавно по-късно.

2 Физическо и прочувствено безсилие

За някои хора ежедневният секс е норма, до момента в който за други е задоволително да вършат обич 1-2 пъти седмично Всъщност ежедневният секс изисква доста мощ и не всички хора са физически подготвени за това.

3 Намаляване на либидото

Всекидневният секс понижава либидото и удоволствието от интимността. Това води до увеличение на броя на неуспехите в леглото и провокира комплекси у сътрудниците, които оказват коренно въздействие върху други аспекти от живота им.

4 Възможност от сърдечен удар

Прекалено многото секс може да докара до инфаркт и даже гибел. Хората, които са най-застрашени са тези, които имат нарушаване на метаболизма, проблеми с холестерола, диабет, хипертония и ангина.

Изображение: iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР