Сегашното правителсто и обикновените хора са две отделни вселени. Правителството

...
Сегашното правителсто и обикновените хора са две отделни вселени. Правителството
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Наистина ли смятате, че не изпращаме оръжие на Украйна?!

Сегашното правителсто и елементарните хора са две обособени вселени. Правителството твърди, че всичко е наред, само че като отидеш при хората от улицата, виждаш, че това не е по този начин. Това съобщи в изявление за " Лице в лице " по bTV Кирил Добрев в новото му амплоа на квалифициран политолог.

По думите му в обществото ни се усеща " непрофесионалност " по отношение на сегашните ръководещи, което поражда неустановеност измежду хората, изключително на фона на войната в Украйна.

Нещо доста не върви тази коалиция. Но до момента в който има пари, тази коалиция ще върви – би трябвало да има пари за пътища, пари от гори, пари за акумулатори... до момента в който има пари, обединението ще върви, счита Добрев.

По тематиката с изпращането на военна помощ за Украйна той разяснява, че в случай че Народното събрание не утвърди изпращането на такава, прекомерно евентуално е " Демократична " България да излезе от обединението, а пък от " ИТН " ще я изоставен, " в случай че се провалят нещата със Северна Македония ".

Кирил Добрев обаче е сигурен, че Българска социалистическа партия няма да напусне властта, даже Народното събрание да утвърди даването на оръжие за Украйна.

Българска социалистическа партия ще свика Пленум, на който ще бъде решено, че би било национално отговорно решение да не напуща обединението, т.е. Българска социалистическа партия ще остане в държавното управление, това ви го подсигурявам, увери политологът.

Той продължи да разяснява тематиката с военната помощ за Украйна, заявявайки, че страната ни изпраща такава помощ през трети страни като Румъния и Полша.

Наистина ли смятате, че не изпращаме оръжие на Украйна?! Според вас този аероплан през днешния ден на летището във Варна за какво пристигна, попита Добрев и прикани държавното управление да спре да бъде лицемерно, а да излезе и публично да каже, че България дава военна помощ на Украйна.

По отношение на проблема със Северна Македония той означи, че има едно нещо, което ни е останало, и това е историческата ни памет.

За цената на достолепието няма тематика, това би трябвало да се отстоява до дъно, отсече Добрев.

По адрес на Българска социалистическа партия Кирил Добрев разкри, че е изключен от партията за период от една година и към Коледа още веднъж ще си подаде документите за участие.

Все отново не преставам да си заплащам членския импорт, уточни той.

Добрев изясни, че е бил изключен от Българска социалистическа партия, тъй като на партийното й управление не й трябвало рецензия от вътрешната страна.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР