Сегашните управляващи може и да не са свършили много неща

...
Сегашните управляващи може и да не са свършили много неща
Коментари Харесай

Какво ще се върне с хартиената бюлетина

Сегашните ръководещи може и да не са свършили доста неща за шестте месеца на кабинета " Петков ", само че това, което направиха, се оказаха задоволително да всее суматоха измежду опозицията. Само за дни от там смениха мнението си, че в този момент не било време за избори, и към този момент с партията на Слави Трифонов в редиците си потеглиха да демонтират властта. Като начало със промяна на ръководителя на Народното събрание, а след това и с избор на съмнение.

За желанията на компанията, завършена от ГЕРБ, Движение за права и свободи, Има Такъв Народ и " Възраждане ", постоянно би трябвало да има едно мислено, до момента в който не станат факт. Едно нещо обаче е несъмнено - с гласовете на този състав плюс Българска социалистическа партия хартиената бюлетина ще се възцари още веднъж в изборния развой, с цел да върне остарялото статукво в страната.

Представете си го като кинематографичен прийом, с който действието стартира да тече наопаки. Няма да мине дълго, преди още веднъж да забележим по какъв начин милиардите се насочват към познатия кръг от няколко строителни брокера или по какъв начин " Газпром " получава трофеен контракт, а Бойко ще раздава милиони от джипката. Стоте хиляди лв. дневно, които неотдавна влизат в бюджета на страната, ще се върнат при скандално известната към този момент частна " лаборатория " на Капитан Андреево, през която камионите минават без митнически и хигиеничен надзор. А ГЕРБ и Движение за права и свободи ще изясняват, че за отхвърли да бъдем признати в Шенген са отговорни предходните. Може и Цацаров да поеме заднешком към КПКОНПИ, а профилираните съдилища и прокуратури да зародят още веднъж.

Шест месеца са доста стеснен времеви прозорец за неправени с десетилетия промени, по тази причина доста неща ще си останат същите. Главният прокурор Гешев да вземем за пример ще продължи да " се прави на вманиачен ", когато би трябвало, а когато би трябвало - да влиза в роля пред камерите. Дори да бъде определен нов Висш правосъден съвет, на процедура ще е остарелият.
Реклама
И наличието в малките екрани ще е същото, може би умножено по три. Така хартиената бюлетина ще подсигурява и късата памет на популацията.
Свързани публикации Ще удържи ли Кирил Петков 17 юни 2022, 06:55 Пътните контракти на АПИ: над 80% от предоставеното, или 2.5 милиарда лева, са противозаконни 15 юни 2022, 16:06 Кабинетът се отдръпва от тематиката за Северна Македония, в Народното събрание се очерта новата коалиция (обновена) 15 юни 2022, 15:56 Свърши ли " Промяната " 9 юни 2022, 11:00 Вижте още публикации Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор капитал
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР