Сега заставам до вас и съм готов отново да се

...
Сега заставам до вас и съм готов отново да се
Коментари Харесай

Антон Хекимян към избирателите: Заставам до вас и съм готов отново да се боря за вашето доверие

" Сега стоя до вас и съм подготвен още веднъж да се боря за вашето доверие, тъй като развиването на София не би трябвало да стопира! ", написа в профила си във Фейсбук кандидатът за кмет на София, излъчен от ГЕРБ-,.

" В ролята ми на публицист през тези 19 години постоянно съм бил покрай хората, показвал съм техните проблеми и съм предизвиквал институциите да намират решения. Журналистиката те прави извънредно сензитивен към всяка неправда и ти дава опита да намираш правилния път. Този опит и познаването на проблемите на града ни беше моят претекст, с който одобрих предизвикателство да бъда част от решаването им ", показва той.

" Благодарен съм, че през всички тези години съумях да печеля и запазя доверието ви като фенове. Сега стоя до вас и съм подготвен още веднъж да се боря за вашето доверие, тъй като развиването на София не би трябвало да стопира! ", пише Хекимян.

" Осъзнавам, че обвиняванията против мен с оповестяването на кандидатура ми се отразяват на сътрудниците от БТВ Новините. Никой не би трябвало да има подозрение, че публицистите в този нюзрум са почтени, свободни и самостоятелни хора! Те го потвърждават всеки ден с работата си ", твърди Антон Хекимян.



" Днес влизам в полето на политиката, подготвен съм да давам отговор на всички въпроси, да вляза в спор с останалите претенденти и да предложа най-хубавите решения за ръководството на София ", написа още Хекимян. 

съобщи, че е получил увещание, че ще може да взема решенията си самичък. Обясни и че от години е привикнал да е пред камера и няма какво да крие.

" През цялото време като публицист в Би Ти Ви съм подлагал на критика, осъждали сме дейности, които са се случвали в Столична община, търсили сме решения, търсили сме метод за това проблемите на жителите да бъдат решени и съм имал персонално отношение и коментар по всеки един проблем, който се е случвал тук ", твърди претендентът за кмет.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР