Сега колегите имат възможност да кажат дали са осъзнали това,

...
Сега колегите имат възможност да кажат дали са осъзнали това,
Коментари Харесай

Борисов: Това е последен шанс ПП-ДБ да се откажат от своята арогантност

Сега сътрудниците имат опция да кажат дали са осъзнали това, което ще се случи. Това сподели на брифинг в парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, съобщи кореспондент на " Фокус “ . " От срещите, които организирахме през вчерашния ден, изрично е ясно, че с втория мандат държавно управление не може да има. Вероятността е нула. Илюзиите на ПП-ДБ се свеждат до това, че ще бъде един провален мандат. Добър ход е да продължим диалога с тях. Не е значимо дали те, дали ние, думичката е " дружно ". Само това избавя България от пропастта, към която летим и ще влезем през юни. България наподобява непоносимо извън – неработеща, без виновна политическа класа “, добави Борисов.

Аз се надявам държавното управление да е от персони, тъй като 69 души не ти дават правото да приказваш от името на народа, нито като победител, добави още Борисов. " Ако ние не се приказваме за устойчиво ръководство, ще сложа мандата на масата и ще кажа – ето, празни кутийки, имаме ли хора да ги напълним или нямаме. Ако нямаме – отиваме на избори. Да е жив и здрав Радев, да се готви да ръководи. “

Кабинет на малцинството с 69 депутати, е неуместна концепция, безапелационен е Борисов. " Аз съм дал своя явен знак, без значение от всичко, без значение какво желаят моите гласоподаватели и депутати, би трябвало водачите да се пернат обратно “.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР