Седмици след като си казаха „Да“ пред цяла България и

...
Седмици след като си казаха „Да“ пред цяла България и
Коментари Харесай

Седмици след като си казаха "Да" пред цяла България, Алекс и Дани Петканови с важно решение

Седмици откакто си споделиха „ Да “ пред цяла България и станаха семейство, Алекс и Дани Петканови ги чакат още много позитивни страсти. Засега двамата нямат проекти за деца, само че щурите купони сигурно занапред нататък стартират!

Още в Къщата Петканови си дадоха обещание да отидат на меден месец дружно с кумата си Джулиана Гани и нейния брачен партньор Станимир.
Силиконката се венча малко преди ВИП Брадър и изкара медения си месец в къщата. Поради това в този момент и двете млади фамилии копнеят за едно малко, сантиментално бягство. А проектите им за него не престават да бъдат общи.
Двойките са решили да отделят час от хонорарите си от ВИП Брадър, с цел да се поглезят царски на някоя екзотична дестинация. Това вероятно ще се случи след месец два, нищо чудно и за коледните и новогодишни празници. Така, вместо да студуват и нас, ще се поздравят с новата година по бански и някой отдалечен плаж!

Семейство Петканови намазаха с 200 бона от риалитито. По-голямата част от тях ще похарчат, с цел да си спретна фамилно гнездо. Е, най-малко 10-15 бона ще разпилян за медения си месец. Сега най-малко им е леко на душата, защото имат утвърждението на своите родители за брака си, написа hotnews.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР