Седмицата на модата вълнува всяка година хора от целия свят.

...
Седмицата на модата вълнува всяка година хора от целия свят.
Коментари Харесай

Седмицата на модата в Париж през обектива на Алекс Манчев


Седмицата на модата вълнува всяка година хора от целия свят. Радваме се на обилните тоалети и визиите на модели и звезди, само че рядко обръщаме внимание на ролята на фотографите по време на това грандиозно събитие. А тя не е дребна. Сред тях е и един българин, в действителност един от най-хубавите фотографи на България, който съумява да пробие и да се потвърди в международен мащаб. Това е Алекс Манчев.

През 2020 година надареният фотограф си отива на 32 години. Сега, близо 3 години по-късно, близки и другари провеждат изложбата “Спомен от Париж ” в памет на Алекс Манчев. Откриването е на 30 октомври от 18 ч. в изложба „ Vivacom Art Hall Oborishte 5 “ и ще остане там до 4 ноември, оповестява уредникът Атанас Лазаров.



В изложбата ще бъдат показани едни от най-популярните фотографии на Алекс Манчев, както и непоказвани до момента фрагменти от бекстейджа на  Paris Fashion Week във френската столица.

„ Организирам изложбата „ Спомен от Париж “, тъй като бих желал да покажа кристално чистите фрагменти от подиума на най-престижния фешън конгрес Fashion Week Paris. За да си спомним за надарения Алекс Манчев, който оставя в сърцата ни. Адски липсваш, Алекс! ", споделя пиарът Атанас Лазаров  
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР