Седмица след като председателят на комисията по ревизията на кабинета

...
Седмица след като председателят на комисията по ревизията на кабинета
Коментари Харесай

Прокуратурата ще проверява 22 сигнала от комисията по ревизията на кабинета Борисов

Седмица откакто ръководителят на комисията по проверката на кабинета “Борисов” Мая Манолова внесе сигнали за евентуални нередности в прокуратута от държавното обвиняване оповестиха във вторник, че стартира инспекция на всичките 22 от тях. Любопитен подробност е, че от листата липсва сигнала на агробизнесмена Светослав Илчовски. Миналата седмица той към този момент и самичък уточни пред медиите, че е по отношение на изказванията му пред комисията за инспекция на злоупотребите при ръководството на ГЕРБ. Пред депутатите предприемачът изнесе изказвания за борсови операции с акциите на " Градус ", за рекет от ръководещите и други изказвания за злоупотреби. Илчовски разгласи, че е видял видео с осъществени извращения с предприемача Миню Стайков в ареста, което Стайков отхвърля.

Сред сигналите и този на съдружие “Боец” против някогашния министър председател Бойко Борисов “във връзка със подозрения за корупция, пране на пари, данъчни и финансови измами на територията на страната и на Кралство Испания”. Има и редица сигнали по следствия на медии. Освен сигнали против премиера има подобен и против двама министри на земеделието и против началник на фонд " Земеделие ".

От прокуратурата показаха целият лист със сигнали, който ще ревизират.

Сигнал от Д. Д., съдържащ изказвания за позволени престъпления при правенето на Оценка на въздействието върху околната среда за построяването на “Международна газова връзка България – Сърбия”.

Сигнал от уеб страницата “Биволь” по отношение на изказвания за плана Турски поток (Балкански поток).
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР