Седмичната мисия Спаси Коледа искрено забавлява Съквартирантите. Отборите на Елхичките

...
Седмичната мисия Спаси Коледа искрено забавлява Съквартирантите. Отборите на Елхичките
Коментари Харесай

Елхички и Снежковци в битка за спасението на коледния дух в Къщата на Big Brother

Седмичната задача " Спаси Коледа " откровено забавлява Съквартирантите. Отборите на Елхичките и Снежковците се борят за победа във всяка една задача, а Снежковците към момента не подозират, че Елхичките извършват своята загадка задача. Днес Big Brother е подготвил задача " Познай песента ", в която ще забележим танцувалните умения на Съквартирантите, а в другата си задача за деня те ще би трябвало да поправят шейната на Дядо Коледа и то по допустимо най-бързия метод.
 Биг Брадър задача NOVA
Как се оправиха Снежните индивиди и дали и в тези задания Big Brother оказа помощ на Елхичките ще разберем тази вечер в 21:00 часа в ефира на NOVA.
 Биг Брадър задача NOVA
Забавленията и закачките, обаче, в Къщата бързо се трансформират в интриги и кавги, които и през днешния ден няма да подминат съквартирантите. Напрежението сред Никита и останалите изненадващо, само че продължава да пораства. Този път началото на абсурда пристигна от екстеншъните на Джулиана и прерасна в същинско вилнеене, част от което видяхме през вчерашния ден по време на номинациите.-->
 Джулиана NOVA
Какво съумя да извади Благо отвън нерви и каква причина откриха Никита и Джулиана за следващия скандал ще забележим довечера в следващия епизод на Big Brother: Most Wanted 2018.

Актуални вести ще откриете на и на на предаването.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР