Седми ден продължават блокадите на миньори и енергетици.Припомняме, че въпреки споразумението

...
Седми ден продължават блокадите на миньори и енергетици.Припомняме, че въпреки споразумението
Коментари Харесай

Седми ден продължават блокадите на миньори и енергетици

Седми ден не престават блокадите на миньори и енергетици.

Припомняме, че въпреки споразумението сред властта и протестиращите, което беше признато от Народното събрание, към момента има неодобрение.

На 4 октомври Конфедерацията на самостоятелните синдикати в България (КНСБ) излезе с публична позиция във връзка с подписаното съглашение по настояванията на протестиращите служащи от въглищните региони и последвалите изказвания от представители на парламентарни партии. 

Според КНСБ конфедерацията е въвлечена в партийни битки преди локалния избор в края на този месец. " Употребата за политически цели на организациите на самостоятелните представители на служащите в България е неприемлива. Още по-недопустимо е потреблението за политически ползи на справедливия яд на хилядите миньори и енергетици ", показват от КНСБ в публикуваната от пресцентъра на синдиката позиция.   

Блокадата от Автомагистрала " Струма " беше вдигната, само че блокирана остава автомагистрала " Тракия ", в региона на 208 километър, детелината в посока Стара Загора и в посока Хасково, както и Проходът на Републиката.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР